Mijn nieuwe website

10:00 – Vannacht heb ik redelijk goed geslapen. De afgelopen twee dagen (zondag en maandag) ben ik zo enorm gefocust geweest op mijn oude website en mijn nieuwe website wat tot extreme lichamelijke spanning heeft geleid. Ik zou en moest wat met mijn oude website doen en een nieuwe website (deze) maken.

Op mijn oude website staat heel veel informatie over spiritualiteit, ontwikkeling en zelfonderzoek, maar ik ben tot het inzicht gekomen dat ik de laatste 10 jaar geen echt zelfonderzoek heb gedaan. Ik ben met van alles bezig geweest en zou het nu omschrijven als ‘het bestuderen van het ego’ of ‘het zoeken naar redenen/oorzaken voor mijn problemen’ of ‘het beschrijven van ervaringen’. Natuurlijk heb ik mezelf de afgelopen 10 jaar wel ontwikkeld als mens, alleen niet op het gebied van zelfonderzoek. Het doen van zelfonderzoek heb ik echt verkeerd aangepakt, terwijl ik in de veronderstelling was dat ik het goed deed. Wat een grap zeg. Ik was bijna alleen maar gericht op BUITEN BUITEN i.p.v. BINNEN BINNEN.

CTRL+ALT+DELETE of offline halen?

Hoe dan ook, ik wilde mijn oude website eerst volledig verwijderen, zeg maar CTRL+ALT+DELETE, haha. Uiteindelijk heb ik dat niet gedaan omdat ik ‘inner-weet’ dat het voor nu niet ‘klopt’. In plaats daarvan heb ik de oude website offline gehaald. Prima voor nu. De eerste reden waarom ik dat heb gedaan is dat ik mij schaam voor wat ik allemaal op mijn oude website beweer. Natuurlijk kan en mag ik fouten maken, maar als ik de artikelen nu teruglees is het vooral de arrogantie van mijzelf en het ‘denken te weten’ wat me zo stoort en waar ik me nu voor schaam. Daarnaast wil ik anderen geen ‘foute informatie’ geven waar ze in wezen niets aan hebben en hen zelfs de verkeerde kant op stuurt. Het is al lastig genoeg om naar het onnoembare te wijzen, de spreekwoordelijke ‘vingers die naar de maan wijzen’, maar ik wil niet diegene zijn die naar Jupiter of Saturnus wijst. Dat kan ik niet verdragen, vandaar dat mijn oude website offline is.

Tegelijkertijd heb ik deze nieuwe website gemaakt om alles over mijn met nieuwe energie ingeblazen zoektocht kwijt te kunnen. Om letterlijk alles te kunnen zeggen en schrijven wat ik wil. Geen mitsen en maren meer.  Ik heb daarom besloten om alles anoniem te houden zodat ik mijzelf een vrijbrief geef om te spuien wat ik maar wil. Ik merk namelijk dat ik mijzelf anders toch inhoud wat betreft ik schrijf. Ik vind het dus duidelijk nog belangrijk wat anderen van mij vinden, haha. Nou ja, voor dit moment ook wel prima. ~ lzv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *