Waarom bestaat deze website en wat kun je er op vinden?

Leestijd: < 1 minuut

Deze website is de persoonlijke uitdrukking van mijn proces, mijn zelfonderzoek, mijn pad naar een staat van zijn zonder vragen. Ik ben begin juli 2018 tot het inzicht gekomen dat ik a) nooit de juiste vragen heb gesteld en b) dat ik geen effectief zelfonderzoek heb gedaan de laatste 8,5 jaar. Oftewel: veel geschreven over het ego en mijn ervaringen, maar weinig tot geen vooruitgang geboekt.

Dit dagboek/blog is primair op mijzelf gericht, waarbij ik mijzelf de vrijheid heb gegeven om mij uit te drukken hoe ik dat wil, zonder ergens rekening mee te hoeven houden. Ik heb er daarom voor gekozen om anoniem te blijven en dat niemand contact met mij op kan nemen, en dat bevalt erg goed. Deze website is van mij, voor mij, door mij en gericht aan mij. Lekker egocentrisch, haha.

Mijn berichten lopen chronologisch qua tijd; het allereerste bericht vind je hier direct onder. Wat betreft navigatie kun je de volgende hulpmiddelen gebruiken:

 • Menu (links)
  • Archief per maand
  • Begrippenlijst
  • Zoeken
 • Paginanavigatie (onder laatste bericht)
  • Per pagina 10 berichten bekijken.
 • Footer widgets (onderaan)
  • Laatste berichten
  • Archief per maand
  • Zoeken
  • Tags
  • Meest gelezen
  • Archief per dag
 • In berichten zelf
  • Interne links
  • Gerelateerde berichten
  • Gerelateerde tags

Het is niet de meest gebruiksvriendelijke website, maar dat is ook niet nodig vind ik. Alles spreekt voor zich en via het menu, de footer widgets, de berichten zelf en de zoekfunctie kun je precies vinden wat je interessant vindt. ~ lzv

Een reactie op “Waarom bestaat deze website en wat kun je er op vinden?

 1. Waarom zou je stoppen met vragen stellen, dat gebeurt al veel teveel met alle gevolgen van dien. Vragen stellen kan ook in een “rust” modus.

Reacties zijn gesloten.