Een vreemde gewaarwording

Leestijd: < 1 minuut

17:30 – De laatste twee weken beginnen er wat kwartjes te vallen door het constructieve zelfonderzoek van de afgelopen maanden. Ik ervaar steeds meer rust, warme gevoelens en vertrouwen in mijzelf, wat fijne ervaringen zijn waar ik lang naar heb uitgekeken. Lichamelijke spanning en angst ervaar ik alleen nog als ik een gedachte- en/of gedragspatroon volg die ik nog niet heb onderzocht. Het lijkt erop dat mijn basisgevoel van angst verdwenen is, maar dat is nog even afwachten voordat ik dat met zekerheid kan bevestigen.

Wat echt een hele vreemde gewaarwording is, is dat ik letterlijk sommige dingen niet meer kan denken of kan achterhalen wat, hoe en waarom ik ergens in geloofde. Het lukt me gewoon niet. Als ik dus goed zelfonderzoek doe, dan ben ik vervolgens niet meer in staat om a) datgene waar te nemen waar ik in geloofde en b) erover na te denken wat, hoe en waarom dat zo was. Het is gewoon verdwenen. Heel apart om mee te maken. ~ lzv