Video

I was lost, I was lost, oh yeah

Leestijd: < 1 minuut
Coldplay - In My Place (Official Video)

Met het oplossen van het pijnlichaam kwam er ook een einde aan mijn hopeloze verdwaaldheid, welke zich kenmerkte door me nooit ergens op mijn gemak te voelen, mijn eigen grenzen continue overschrijden, weinig tot geen gronding ervaren, vaak de verkeerde keuzes maken of helemaal niet kunnen kiezen, continue pijn en lichamelijke spanning ervaren, weinig tot geen zelfvertrouwen ervaren en mij ontzettend machteloos voelen, omdat ik niet wist hoe ik uit deze vicieuze cirkel kon komen. Hopend en wachtend op verlossing… Het nummer ‘In My Place’ van Coldplay weerspiegelt voor mij deze verdwaaldheid:

“In my place, in my place
Were lines that I couldn’t change
I was lost, oh yeah

I was lost, I was lost
Crossed lines I shouldn’t have crossed
I was lost, oh yeah

Yeah how long must you I wait for it?
Yeah how long must you I pay for it?
Yeah how long must you I wait for it?
Oh for it

I was scared, I was scared
Tired and under prepared
But I wait for it”

Na 35 lange jaren ben ik niet meer verdwaald, oh yes! Ik heb de staat van ‘menselijke volwassenheid’ bereikt en ben geen volwassen kind meer. Ik heb me overgegeven aan het Leven en ben als een feniks uit de as herrezen. En nu ga ik verder met mijn zoektocht naar de waarheid en genieten van het Leven. ~ lzv