Last van lichte druk en pijn aan mijn ballen en perineum

Leestijd: < 1 minuut

21:00 – Vanmiddag ben ik druk bezig geweest met het uitwerken van de overtuigingen ‘ik moet elke dag zelfonderzoek (blijven) doen om ‘Verlichting’ te bereiken’ en ‘ik ben niet mijzelf’. Voordat ik begon voelde ik mij al niet zo lekker, maar naarmate de middag vorderde kreeg ik steeds meer last van lichte pijn in mijn buik en mijn perineum en ballen werden steeds gevoeliger. Ik heb zojuist de website thuisarts.nl bekeken en ik lijk toch wel een aantal symptomen te hebben die wijzen op klachten aan de prostaat. Vooral het nadruppelen nadat ik heb geplast (al jaren zittend) in combinatie met de lichte pijn/druk aan mijn ballen en perineum baart mij toch een beetje zorgen. Ik heb dan ook besloten om morgen de dokter te bellen voor onderzoek. Ondanks dat het Pad naar ‘Verlichting’ fysiek erg zwaar is – zo ervaar ik het tenminste – en veel klachten na verloop van tijd weer verdwijnen, merk ik dat ik enige geruststelling op dit vlak erg op prijs zou stellen. Morgen maar even regelen dus… ~ lzv