Notitie

Ik heb een hele zieke en verknipte geest

Leestijd: < 1 minuut

Ik heb echt een zieke geest en ben helemaal verknipt. Ik vraag mij af waarom ze mij nooit hebben opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis, haha. Ik vind het knap hoe ik het altijd voor iedereen verborgen heb weten te houden. Een knappe prestatie vind ik zelf. De grap en waarheid is natuurlijk dat iedereen net zo’n zieke geest heeft als ik en dat we allemaal met z’n allen doen alsof we niet totaal verknipt zijn. In werkelijkheid nemen we gewoon niet de moeite om even met wat licht in onze hersenpan te schijnen, bang voor wat we daar aantreffen. Ik snap wel waarom, haha. Ik weet het nu in ieder geval: ik heb een hele zieke en verknipte geest, haha. ~ lzv

2 reacties op “Ik heb een hele zieke en verknipte geest

 1. kijk eens op 2 ways parasatic entities attack your high vibration.
  Je kunt ook lezen over lightworkers, starseeds.
  Je bent waarschijnlijk een empath. Kortom als je dit serieus neemt en hier diep induikt zou je leven wel eens heel snel kunnen veranderen en je weleens gezonder blijken te zijn dan de gemiddelde nederlander 😉

  • ‘Parasatic entities that attack my high vibration’ heb ik ook last van, alleen bestempel en interpreteer ik die ervaringen als het ego dat zichzelf afwijst, haat, veroordeelt, de schuld geeft, etc. en daarmee een energetische blokkade creëert die negatief ervaren en geïnterpreteerd wordt door mijzelf (= het ego).

   In jouw geval interpreteert het ego in werkelijkheid zijn eigen projectie negatief en geeft vervolgens onbewust de schuld aan ingebeelde parasiete entiteiten. Er bestaat maar één energetische parasiet en dat is het ego zelf (de persoon die jij en ik geloven te zijn), en die is ontzettend goed in de schuld geven aan andere mensen, dingen, entiteiten, etc. om zichzelf vrij te pleiten en in stand te houden.

   Ik noem het ego trouwens altijd een energetische kanker of een psychische kanker, komt wel aardig in de buurt bij de omschrijving van parasatic entity, haha.

Reacties zijn gesloten.