Notitie

Ik houd de binnenwereld constant, zodat de vlam in mijzelf niet uitgaat

Leestijd: < 1 minuut

Eigenlijk ben ik bewust en onbewust constant het vuurtje in mijzelf aan het opstoken, zodat de vlam niet uitgaat, zodat ik niet uitga, zodat ik niet doodga… Ik ben constant bezig om de binnenwereld intact te houden middels gedachtepatronen volgen, denken, overdenken, analyseren, monitoren, controleren, blokkeren, focussen, fixeren, staren, oordelen, veroordelen, haten, de schuld geven, ‘valse hoop’-gedrag, ‘valse macht’-gedrag, etc. Ik doe werkelijk alles om de binnenwereld constant van nieuwe energie te voorzien  → ik doe alles om het energetische middelpunt in stand te houden → ik doe alles om de schijnbare afgescheidenheid in stand te houden, want de binnenwereld en het energetische middelpunt beschouw ik als mijzelf. Het ego/het denken beschouwt de binnenwereld en het energetische middelpunt als zichzelf; als dat niet of steeds minder wordt waargenomen (lees: de vorm wordt kleiner) dan bestempelt het ego/het denken dat als doodgaan. ~ lzv