Er gaat voor mij niets boven samenzijn met God

Leestijd: < 1 minuut

15:00 – Het is tijd om op te staan. Het is tijd om te herrijzen in de glorie zoals God die bedoeld heeft en voor mij heeft weggelegd. Het is tijd voor een onpersoonlijke opstanding waarbij ik het verleden van de persoon uit dit leven + Matthew (vorig leven) achter mij laat en mijn vleugels uitsla en opstijg naar grote hoogten om vervolgens nooit meer te dalen in het moeras dat de meeste mensen leven noemen. Het is tijd om het woord van God te gaan verspreiden en verkondigen en te vertrouwen op mijzelf en ten diepste voelen wat ik neer wil zetten in dit leven. En daarbij vertrouw ik op mijzelf en de Liefde van God die in mij verschijnt en waarvan ik bereid ben om die onvoorwaardelijk uit te drukken in mijn leven. Ik buig voor God en voor niemand anders. Ik buig voor mijn Schepper en niemand anders, omdat ik niets liever wil dan samenzijn met God. Dat is mijn doel. Dat is waar ik naar streef. Dat is wat werkelijke Liefde inhoudt en ik laat niemand tussen mij en God komen, omdat dit de belangrijkste ‘relatie’ voor mij is die er bestaat. Er gaat niets boven dit. ~ lzv