Ik heb mijn date uit Amsterdam een schitterende keuze voorgelegd

Leestijd: 2 minuten

23:30 – Vanavond heb ik afscheid genomen van mijn date uit Amsterdam. Ik heb haar verteld dat ik graag met haar had uitgezocht of wij – op termijn – als liefdesstel door het leven zouden kunnen gaan, maar dat ik steeds een bepaalde mate van openheid en (vrouwelijke) expressie richting mij als man mis in ons contact. Ik heb haar ook verteld dat ik de hoop had dat ik haar hart zou kunnen openen, maar ik realiseerde mij ook dat er een intentie van haar kant voor nodig is om dat te realiseren. En daar heeft ze op dit moment geen puf voor gaf ze aan mij terug (om al haar energie daarin te stoppen).

Aan de andere kant gaf ze ook aan dat ze zich onvrij en geblokkeerd voelt richting/bij mij en normaal gesproken een redelijk vrolijk en extravert persoon is. En dat ze in theorie altijd de confrontatie met zichzelf en een (potentiële) partner aan wil gaan. Dat vond ik heel mooi om van haar te horen, omdat ze nog niet eerder met mij had gedeeld wat nu precies het probleem was (wat ik natuurlijk wel constant voelde én ervoer in ons contact, haha). Knap dat ze zich op deze manier heeft durven laten zien en ook heeft gedeeld dat ze eigenlijk wel graag haar hart zou willen openen voor mij (in theorie althans 😉 Ik moet eerlijk bekennen dat ze mij daarmee raakte en dat ik het ontzettend fijn vond om dat te horen; mijn hart maakte een klein sprongetje 🙂 🙂 🙂

Een keuze die (vooralsnog) leidt tot een afscheid tussen ons twee

Uiteindelijk heb ik haar verteld dat ik onmogelijk contact met haar kan hebben (en verder kan/wil gaan) als ze niet de intentie heeft om haar hart stapje voor stapje te openen en de confrontatie met zichzelf én mij aan te gaan. Dat vind ik best knap van mijzelf 🙂 Ik heb haar alleen deze keuze gegeven, omdat ik niets voel voor een vriendschap of iets dergelijks. Ik wil onderzoeken of ze wellicht mijn partner/vrouw kan worden en anders niets. Ik speel als man graag spellen met een hoge inzet, omdat dat de enige manier is om verandering tot stand te brengen. En zo niet ook prima, want ten diepste heb ik natuurlijk niets nodig – van bijvoorbeeld een vrouw.

Vooralsnog kiest mijn date ervoor om onze wegen te laten scheiden, maar wellicht komt ze nog terug op haar besluit. Wie weet… De wegen van een goddelijke vrouw zijn  namelijk ondoorgrondelijk 😉 Ik hoop in ieder geval dat ze zich bedenkt, maar accepteer het ook als ze bij haar besluit blijft. Beide keuzes zijn wat mij betreft oké en zal ik dragen als een man. ~ lzv